Getuigenissen:

 • De afspraken werden goed nagekomen, de sponsoring juist zoals afgesproken, de geschenken zoals afgesproken, de demonstratie zeer goed en niet te lang : de leden bleven aandachtig luisteren. De opbrengst juist zoals afgesproken, kwaliteit en prijs goed, levering goed op de afgesproken datum. Ik ben er best tevreden over !

  –vereniging uit Miskom

 • Wij hebben de voorstelling gepresenteerd gekregen over gezond slapen en slaapcomfort. De dame heeft ons een zeer interessante en aangename namiddag laten beleven, waarvoor u haar werkelijk kan feliciteren. Weinigen kunnen de toeschouwers zo boeien. Tevens waren wij aangenaam verrast en zeer tevreden over het bedrag van de sponsoring die we mochten ontvangen. Nogmaals hartelijk dank en tot een volgende keer.

  –vereniging uit Dendermonde

 • Graag geven wij reactie op de dienstverlening van jullie firma. Wat de gemaakte afspraken betreft kan ik alleen maar vertellen dat deze altijd vlot, stipt en correct zijn verlopen. De sponsoring en de geschenken zijn altijd graag meegenomen. De demonstrateur/trice waren altijd heel vriendelijk en zeer vlot in omgang. Wat de opbrengst voor de clubkas betreft: wij hadden daarvoor ons eigensysteem, wij vroegen een inschrijvingsgeld en bij het binnenkomen kregen onze mensen hiervoor in ruil twee consumptiebonnen, Nadien was er nog koffie en taart of gebak. Over de kwaliteit van jullie producten mag ik zeggen dat deze zeer goed zijn, aangezien wij hiervan ook gebruik maken. Verschillende van onze leden willen dat graag beamen. Ik heb binnen onze groep niemand horen klagen over de leveringstijden, noch over de bestelde producten dus kunnen wij alleen maar zeggen dat deze correct zijn verlopen. Vriendelijke groeten!

  –vereniging uit Tessenderlo

 • Over gans de lijn zeer tevreden!

  –vereniging uit Hoegaarden

 • De demonstratrice was heel vriendelijk, vele leden waaronder ikzelf vinden uw materialen heel goed. De opbrengst van de sponsoring wordt gebruikt om bij te leggen bij reizen, of voor koffie en feesten.

  –vereniging uit Olen

 • Wij waren zeer verrast over de voorgestelde som die wij mochten in ontvangst nemen, die onze kas zeer goed kon gebruiken.De uitleg die we kregen was zeer interessant, er werd niet gepusht om te kopen. Mensen die nadien besteld hebben deden dat uit eigen wil. Met de set die ik heb, ben ik heel tevreden, en ik denk uw andere klanten ook. De datum van levering was correct.

  –vereniging uit Hamme-Zogge

 • Met deze willen wij u oprecht bedanken voor de sponsormiddag, welke uw firma voor onze organisatie georganiseerd heeft. De gemaakte afspraken betreffende sponsoring en geschenken werden stipt uitgevoerd. De demonstratrice heeft werkelijk met een duidelijke uiteenzetting het nut van dekens, bodems en matrassen aangetoond. Onze clubkas ontving een toelage van 600 Ç. In verband met prijs en kwaliteit hebben wij geen enkele negatieve reactie vernomen. Ook de leveringen werden stipt en juist uitgevoerd. Daarom nogmaals hartelijk dank en wij zullen zeker uw firma aanbevelen aan andere organisaties !

  –vereniging uit Westerlo

 • De gemaakte afspraken betreffende sponsoring en geschenken worden steeds strikt nageleefd. De demonstratie en uitleg werden boeiend meegedeeld aan de toehoorders, zelfs met de nodige humor. De opbrengst voor de clubkas wordt ten zeerste gewaardeerd door het bestuur. Vele van onze leden hebben reeds kennis genomenvan de kwaliteit en de prijs van de voorgestelde producten en zijn zeer tevreden. De eventuele leveringen gebeuren steeds op de vastgestelde datum. Besluit: ten zeerste tevredenheid bij onze leden en bestuur. Wij hopen in de verdere toekomst nog steeds op uw samenwerking te kunnen rekenen!

  –vereniging uit Hekelgem

 • Alles is volgens plan en wens verlopen !

  –vereniging uit Sint-Katelijke-Waver

 • Correct, alles was zoals afgesproken. Goed uitgelegd en op een aangename manier de producten voorgesteld. Wij zijn zeer tevreden over de producten en ontvingen van niemand klachten of opmerkingen. Ook de afspraken over de levering was correct

  –vereniging uit Izegem

 • Wij zijn zeer tevreden over onze sponsoravond, alle gemaakte afspraken betreft sponsoring en geschenken, alsook de voorstelling is zeer goed. Wat prijs en kwaliteit betreft ook goed. De leveringen van de bestelde producten verloopt correct, en de klanten zijn tevreden, en met de sponsoring van de clubkas zijn we ook gelukkig en dankbaar. Vele groeten en tot volgende keer !

  –vereniging uit Zele

 • Enige tijd terug hebben wij een sponsoravond gehad bij onze vereniging van uw firma. De avond is voor ons prima verlopen. De gemaakte afspraken kwestie sponsoring en geschenken zijn op een degelijke manier verlopen. De demonstratrice heeft op een perfecte wijze de producten aan het toch wel aandachtig publiek voorgesteld. De opbrengst voor de clubkas is voor 100% meegevallenen de kwaliteit van de voorgestelde producten is voor het aanwezige publiek meegevallen. Wat het aantal van bestellingen betreft weet ik niet zo goed, maar er zijn toch enkele mensen waarvan ik weet dat zij tevreden zijn over de geleverde producten. Als besluit wil ik er nog aan toevoegen dat onze vereniging in de toekomst zeker nog ge∩nteresseerd is om zulke avond te organiseren. Alles bij alles zijn wij uw firma van harte dankbaar !

  –vereniging uit Balen

 • Gemaakte afspraken perfect nagekomen, sponsoring en geschenken zoals vorige jaren correct afgehandeld. Aanvangsuur altijd op tijd, uitleg tot in de perfectie! Vriendelijk, door iedereen geapprecieerd, ik zou zeggen niets op aan te merken! Wat de opbrengst betreft : hoeveel het ook is voor de club, na 25 jaar nog steeds een duwtje in de rug om de talrijke spaarders toch een namiddag gelukkig te maken. Na al die jaren door de meesten gekend, daarom achteraf niets dan lof over het aangekochte product.Bij mijn weten werd iedereen verwittigd en mochten zij de levering op tijd ontvangen. Beste zaakvoerder, niets dan lof over uw manier van werken. Met deze wens ik u dan nog veel succes voor de toekomst en tot een volgende gelegenheid, vanwege een tevreden voorzitter!

  –vereniging uit Jeuk

 • Alles ok, demonstratrice zeer goed en goede opbrengst voor de clubkas. De producten en de levering ervan zeer ok !

  –vereniging uit Retie

 

Wij zijn sponsor van verenigingen, ook de uwe?

De zoektocht naar sponsors en sponsorgelden is in de regel geen gemakkelijke opgave voor een vereniging, haar bestuur, medewerkers en vrijwilligers. Het vergt veel geduld en doorzettingsvermogen. Én incasseringsvermogen voor de zoveelste “het spijt ons maar …”  of   “misschien volgend jaar, kom dan maar eens terug …” .

Wij kunnen nu ook úw sponsor worden!

Uw tegenprestatie is interessant én leuk. Wij vragen geen bedrukkingen op uitrustingen, logo’s op drukwerk, (dure) panelen langs terreinen of in lokalen. Neen, het is veel eenvoudiger:

 

 

 • Gezellig

  Gezellig… U organiseert een gezellige namiddag of avond met uw leden, supporters, vrienden, symphatisanten, familie, enz. Iedereen is welkom! Wij zorgen o.a. voor een gratis tombola. En het is vrijblijvend : zij die willen komen, komen, en zij die niet willen komen, komen niet. Simpel!  Maar de aanwezigen steunen wel de vereniging waarvoor u als bestuur steeds klaarstaat en zoveel doet!

   

  gezellig

  Wij zoeken verenigingen die we kunnen sponsoren …

  Met ons aanbod kan uw vereniging tot 600 € op één dag ontvangen: u organiseert een gezellige middag of avond met uw leden, supporters, vrienden, symphatisanten, enzovoort. Iedereen is welkom! Wij betalen een organisatievergoeding, waarvoor u wat versnaperingen en een drankje kunt aanbieden.. Zonder veel moeite en zonder verplichtingen. Duizenden verenigingen zijn reeds enthousiast.

  Wij vragen alleen:

  Dat u er een gezellige middag of avond van maakt. U zorgt voor wat versnaperingen en een drankje (koffie, fris, pilsje). Wij verzorgen een boeiende infosessie van ongeveer 45 minuten over slapen, met nuttige tips en belangrijk advies.

 • Interessant

  Interessant… Tijdens die samenkomst verzorgen een boeiende infosessie van ongeveer 45 minuten over slapenmet nuttige tips en belangrijk advies. Dat duurt zo’n drie kwartier. We laten de aanwezigen daarbij kennismaken met onze kwaliteitsproducten, zonder aankoopverplichting.

  Wij bieden uw vereniging:

  gezellig

  • een leuk en nuttig geschenk voor alle aanwezigen
  • een organisatievergoeding per volwassen aanwezige (voor versnaperingen en een drankje)
  • een fikse sponsorpremie volgens het aantal aanwezige koppels (zie tabel onderaan)
  • alles samen wordt maximaal 600 € uitbetaald per voorstelling
  • gratis kleine tombola aan het einde van de avond
  • gratis affiches en voorgedrukte, gepersonaliseerde uitnodigingen
  • € 50 aanbrengpremie per andere vereniging die mede door uzelf ook een voorstelling met ons organiseert.
 • Sinterklaas bestaat niet
  Hoe kan dat eigenlijk ?

  Reclame is peperduur. Een A4-advertentie in “Dag Allemaal” voor één week kost ongeveer 15.000€. Eén beklede kusttram kost voor 1 jaar meer dan 50.000€. Zonder productiekosten. Radio en TV zijn nóg duurder. Met dergelijke bedragen kan beter de clubkas van heel wat verenigingen gespijsd worden.
  Zo heeft uw vereniging er iets aan, en uw leden kunnen zich persoonlijk en zonder verplichting professioneel laten adviseren.

  Uw vereniging krijgt hiervoor een sponsorvergoeding volgens het aantal aanwezige koppels, en daarenboven een organisatievergoeding voor versnaperingen en een drankje. Zo kan tot  € 350,00 netto  aan uw vereniging geschonken worden.

  We werken op die manier sinds 1973 harmonieus samen met duizenden verenigingen.

  website2013 (1)

  Premie voor koppels
  • 10 koppels = € 100,00
  • 20 koppels = € 200,00
  • 30 koppels = € 350,00
  Hoeveel krijgt de vereniging dan?

  Op een gezellige middag of avond krijgt u bijvoorbeeld 60 volwassenen bijeen, waarvan 30 koppels …
  Dan krijgt de vereniging:

  • 60 x € 2,50 = € 150,00
  • Premie = € 350,00
  • TOTAAL = € 500,00
  Interesse?

  Neem dan zeker vrijblijvend contact op om een datum te boeken of om een afspraak met een vertegenwoordiger uit uw streek te maken!

 • Programma's

  Sponsornamiddag

  Sponsoring namiddag

  14u00 onthaal en uitreiking van de geschenken
  14u10 overhandiging van de sponsorcheque
  14u15 Korte infosessie over slapen, met nuttige tips en belangrijk advies
  15u15 pauze
  16u00 gezellig napraten met versnapering
  16u45 gratis tombola met meerdere kleine prijzen
  17u00 einde

  Sponsoravond

  Sponsoring 's avonds

  19u30 onthaal
  20u00 verwelkoming, uitreiking van de geschenken en overhandiging sponsorcheque
  20u15 korte infosessie over slapen, met nuttige tips en belangrijk advies
  21u15 Pauze en gezellig napraten met versnapering
  22u00 Gratis deelname aan tombola
  22u15 einde

Tevreden klant

Veel clubs zijn enthousiast…

En vertellen het graag voort!

Al sinds 1973 geven wij jaarlijks enkele honderden infosessies. Verenigingen zijn enthousiast, omdat onze formule
het aangename aan het nuttige koppelt. Uw vereniging én de deelnemers winnen op alle vlakken: extra sponsoring zonder investering of risico, professionele aanpak, vrijblijvend en interessante voorwaarden.

Neem gerust contact met ons op voor refentie-adressen.
Nog andere vragen? Neem gerust én vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u meteen verder!